Враца. Кметът Калин Каменов присъства на откриването на паметен знак

...
Враца. Кметът Калин Каменов присъства на откриването на паметен знак
Коментари Харесай

Враца: Откриха паметен знак за жертвите от наводнението на 1 май 1966 г.

Враца. Кметът Калин Каменов участва на откриването на незабравим знак на респект и реверанс пред починалите в наводнението на 1 май 1966 година Постаментът се намира наоколо до Природозащитен център „ Натура “, а концепцията за неговото осъществяване е на предприемчив комитет „ Памет за Враца “. Това оповестиха от пресцентъра на Община Враца .
В рамките на церемонията кметът приветства всички взели участие в реализирането на плана, посредством който врачани почитат паметта на жертвите от огромната покруса преди 52 години. „ Искам да благодаря на инициативния комитет за дейната активност и сполучливо осъществената цел. Вярвам, че тази плоча ще запази загатна за случилото се преди повече от половин век. Дълбок реверанс пред починалите наши съграждани в случая от 1-ви май 1966 година ", сподели Калин Каменов при откриването на паметния знак.
На откриването участваха още ръководителят на инициативния комитет „ Памет за Враца “ проф. Ангел Кунов, общински съветници, близки на починалите в злощастния случай и общественици. С бездънен реверанс пред паметния знак бяха поднесени венци и цветя.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР