Враца. Голямата заплаха за БСП на тези избори е ниската

...
Враца. Голямата заплаха за БСП на тези избори е ниската
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Станишев във Враца: Да излеем възмущението си и да гласуваме масово за БСП като единствената алтернатива на ГЕРБ

Враца. Голямата опасност за Българска социалистическа партия на тези избори е ниската изборна интензивност поради чувството, че Европейският съюз е отдалечен и няма връзка с ежедневните проблеми. За последната година обаче, доста хора прогледнаха по мъчителен метод, че нещата, които се случват в Европа, имат директно отражение в страната ни. Това съобщи на среща с жители на Враца президентът на ПЕС и претендент за член на Европейския парламент от „ Българска социалистическа партия за България “ Сергей Станишев, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия . Той акцентира, че същинският въпрос на тези избори е дали харесваме метода, по който живеем. " Да не забравяме, че ГЕРБ непрестанно насаждат неправилни внушения, изключително в този момент, в границите на предизборната акция. Повтарят всекидневно: " Вие, социалистите, единствено харчите, след това ние би трябвало да запълваме празнините, които оставяте. При нас стопанската система върви, строим пътища, нещата се случват " - Това не е правилно “, съобщи Станишев.
Станишев обърна внимание, че той е министър–председателят на единственото държавно управление, което усили минималната пенсия със 100 %, междинната пенсия – с 85 %, междинната заплата – с над 80%. „ Преките задгранични вложения бяха над 24 милиарда евро, а на идващия кабинет оставихме над 8 милиарда лв. фискален запас “, добави той. „ Направихме сериозна крачка към повишение на обществения статус на българските жители. В момента борбата е още по-тежка. Битка освен за връщане на обществената правдивост в страната ни, само че и за възобновление на правилото на солидарността в Европа. Затова, дано излеем възмущението си и да гласуваме всеобщо на тези избори за алтернативата, която въплъщава левицата “, прикани Станишев.
В срещата присъединяване взе и националният представител и претендент за член на Екологичен потенциал Валери Жаблянов. „ Ясно заявяваме нашата позиция - заставаме зад трудовите хора на България. Те са недоволни, само че са резервирани и към нас, поради насъбрани неточности през годините. Ние би трябвало да станем явен изразител на общественото, на справедливостта “, разяснява Жаблянов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР