Вратите за ГЕРБ и Борисов се затварят в чужбина. Това

...
Вратите за ГЕРБ и Борисов се затварят в чужбина. Това
Коментари Харесай

Иво Христов: Вратите за ГЕРБ и Борисов се затварят в чужбина

Вратите за ГЕРБ и Борисов се затварят в чужбина. Това сподели за предаването „ Това е България “ на Радио „ Фокус “ Иво Христов, член на групата на „ Прогресивния алианс на социалистите и демократите “ в Европейския парламент. Дори и външнополитическата активност на министър-председателят, която му служеше като спешен излаз, към този момент не работи, изясни той.

„ Отношението към ГЕРБ и Борисов явно се трансформира. Европа проглежда откакто години наред беше блъфирана, че Борисов е някакъв поръчител на проевропейския курс на България в случай, че този проевропейски курс не се слага под въпрос от никоя от водещите български партии. Европа живееше с този блъф в продължение на близо десетилетие. Сега всичко това се разпада, Европа проглежда с помощта на митингите в София и това е един забележим и огромен триумф на хората, които над 60 дни се разхождат всяка вечер по софийските павета “, означи евродепутатът.

Иво Христов сподели още, че след 10 години ГЕРБ на власт служителите в Брюксел не познават кой знае какъв брой българския политически хайлайф.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР