Вратите на Арена Бургас“ ще бъдат отворени два часа преди

...
Вратите на Арена Бургас“ ще бъдат отворени два часа преди
Коментари Харесай

Черноморец посреща Балкан в опит да се върне във финалната серия за титлата в НБЛ

Вратите на „ Арена Бургас “ ще бъдат отворени два часа преди старта на третия мач от финалната серия в НБЛ сред Черноморец и Балкан. Срещата е през днешния ден, 1 юни от 19.00 ч. Организаторите на събитието са подготвили доста изненади за публиката и същинско шоу на полувремето.

Балкан води в серията с 2-0 победи, откакто завоюва първите два дуела вкъщи надлежно с 87:74 и 87:64.

" Надявам се, като отидем в Бургас, да зарадваме нашите почитатели най-малко с една победа. Дължим им най-малко една победа. Спечелим ли в събота, ще мислим вероятно за четвърти мач ", разяснява треньорът на Черноморец Васил Евтимов след второто проваляне в Ботевград.

" Ще бъдем доста мъчно победени в Бургас. Там нямаме загуба от началото на календарната година. Даже ще кажа със самочувствие, че няма и да имаме. Ето, споделям го – резултатът ще стане 2-2. На 6 юни ще се върна тук да дам последното изявление “, даде обещание Евтимов.

Кметът на Бургас Димитър Николов също е оптимист, че Черноморец може да направи цялостен поврат в серията с Балкан и да стане първенец през този сезон.

„ Вярвам, че Черноморец има сили да обърне развоя на събитията. Следващите им две срещи са решаващи, по тази причина дано ги подкрепим! Убеден съм, че на тима на Балкан по никакъв начин няма да му е елементарно пред хилядна шумна аудитория. Продължавам да бленувам Бургас да смае спортната общност с шампионски трофеи по едно и също време във волейбола и баскетбола. Едната към този момент е реалност – тази на Нефтохимик. Наред е Черноморец! “, съобщи градоначалникът.

Над 100 последователи на Балкан се чака да поддържат отбора си в мач №3 от финалната серия. 50-местен рейс е обезпечен от клуба и към този момент е напълнен, а с персонални коли до морето ще пътуват най-малко още толкоз последователи на " зелените ".

Третият мач от финалната серия ще може да се гледа и на специфичен видео екран в центъра на Ботевград, който ще се намира в двора на туристическия информативен център в града. Еуфорията измежду " зелените " е огромна, защото Балкан е единствено на победа от отбраната на купата си.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР