Вратата не е затворена за добавяне на Северна Ирландия към

...
Вратата не е затворена за добавяне на Северна Ирландия към
Коментари Харесай

„Не е твърде късно“ за добавяне на Северна Ирландия към закона, отменящ присъдите на пощенските служби на Обединеното кралство

Вратата не е затворена за прибавяне на Северна Ирландия към закон на държавното управление на Обединеното кралство, ориентиран към анулация на непозволените присъди на подпощенски чиновници, попаднали в Horizon IT скандал, настоя министърът на правораздаването на Стормонт.

Наоми Лонг сподели, че е „ доста разочарована “, че държавното управление на Обединеното кралство не е разширило своя проектозакон, с цел да включи Северна Ирландия.

Г-жа Лонг съобщи, че нейният Стормонт сътрудниците – първият министър Мишел О'Нийл и заместник-първият министър Ема Литъл-Пенгели – получиха индикация във вторник от английския секретар Майкъл Гоув и министъра на Северна Ирландия Стив Бейкър, че държавното управление е отворено да покаже еластичност по отношение на включването на района в оферти закон.

Тя сподели, че това прави изключването му от законопроекта, импортиран в Камарата на общините на Обединеното кралство в сряда, изключително разочароващо.

Тя обаче сподели, че не е прекомерно късно да прибавете Северна Ирландия, като измените зак...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР