Вратата на кантората на синдика и адвокат Росен Милошев в

...
Вратата на кантората на синдика и адвокат Росен Милошев в
Коментари Харесай

Огнен ад! Борис Бояджиев наднича зад палежа на кантората на синдика Росен Милошев

Вратата на адвокатската фирма на синдика и юрист Росен Милошев в центъра на София е била запалена преди две седмици. Неизвестен причинител е запалил гума до входа на офиса на Милошев, а огънят е обхванал и вратата на офиса му.

Кантората се намира до кръстовището на улиците „ Княз Борис I “ и „ Денкоглу “ в столицата, оповестява troyanpress.com.

Росен Милошев обаче имаше „ достойнството “ да се сблъска с ченгето от Държавна сигурност и приватизатор придобил скандална популярност Борис Бояджиев. Лице свързвано с тъмната страна на прехода от 90-те години, както и мутренската му принадлежност. Бояджиев на 30 години става милиардер. Как по този начин момче от Асеновград, клеветник на Държавна сигурност става толкоз богат.

От комерсиалния указател откриваме, че в този момент той е притежател на голям брой предприятия, за милиард лв.. Кой му ги дава и по какъв начин му се дават е огромният въпрос. Отговорът е в съдружниците. Генерал Любен Гоцев му е съучастник във фонда за всеобща приватизация „ Св.Никола “. Чрез този фонд се заграбват активи за милиард лв. против голи обещания и по този начин фабриката за илюзии облечена в името на светец проработва. Откъде взима първите си пари обаче. От църквата. Излъгва, че ще прави положително за миряните и църквата му се вързва. Така сграбчва няколко милиона и църквата става съпричастна във фонда „ Св. Никола “. За 1 година всичко лъсва и избухва абсурдът на века, а църквата се отдръпва. Дали е платено, никой не знае. Фондът е прекръстен в Индустриална Холдингова Компания и името на светеца е изиграло ролята си да подведе клетите и наивни хорица, който дават боновете си на скандалния изедник Борис Бояджиев. Така посредством голям брой неразкрити закононарушения като стартираме с измамата на българската черква, преминем през измамата на българския народ, посредством пирамидата наречена на името на светеца „ Св. Никола “ и продължим с обира на века на Алфабанк от 21 млн. лв. посредством брата на жена му Петко Митевски.

Борис Бояджиеве индивидът, който стои зад банкрута на Елма-АД, а синдик там до преди месец беше Росен Милошев. През последните месеци Бояджиев неведнъж е отправял закани по адрес на Росен Милошев, защото това е главната цел в живота на грабливия приватизатор, да унищожи Елпром Троян, която не съумяла, макар стройната му и поредна организация. Скандалният приватизатор Борис Бояджиев е безконечната жертва, по сходство на Баневи.

Как може приватизаторите да са жертва като са обрали с милиарди България и българския народ?
Задайте си единствено този въпрос. Оставаме ви още един въпрос за размисъл – Колко пари са разпределили на акционерите на фондовете за всеобща приватизация Банев и Бояджиев!?Отговора е нула. И двата фонда минаха през мним банкрут и те си ги получиха за стотинки. Като Борис Бояджиев врътна схемата с фиктивния банкрут на фонда през 2011 година, когато бе обира на Алфабанк с 21 млн. лева Тогава пусна и схемата за банкрута на Елма. Тези приватизатори Банев и Бояджиев, това го умеят най-добре и кой ги пази, народа гладува, мизерства, а те на гърба на него – милиардери и никой не им търси сметка! Напротив, те са жертви и репресирани с активи за милиарди, само че от измамата на всички нас, на българския народ.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР