Вратарят Светослав Вуцов, който се появи в игра за България

...
Вратарят Светослав Вуцов, който се появи в игра за България
Коментари Харесай

Вуцов: Трябва да бъдем по-уверени в качествата си

Вратарят Светослав Вуцов, който се появи в игра за България на почивката против Азербайджан, съобщи след равенството в Баку, че тимът би трябвало да бъде по-уверен в качествата си. Стражът на " лъвовете " изрази мнение, че родните национали са заслужавали да победят.

" Получи се добър и оспорван мач за нашия тим. При 1:0 имахме обстановки да затворим дуела с 2:0. Не успяхме да вкараме. Може би се поизморихме най-после, спадна концентрацията в една обстановка и допуснахме гол.

Бяхме ги анализирали, че при статични положения се включват много хора и оставят пространства откъм гърба. Фичо (б.а. Филип Кръстев) потегли сносно, пробвах се да му я дам и се получи. От корнера я изиграха ужасно с Киро и се получи страховит гол.

Трябва да бъдем по-уверени в качествата си, когато играем с топката, да построяваме по-хубави офанзиви. Показахме, че можем да се борим и против качествени тимове като Азербайджан. Мисля, че дори заслужавахме да спечелим. 

Такива мачове единствено ни оказват помощ, а резултатите ще дойдат с добра игра и себераздаване от всички ", показа Вуцов.
 Вили Вуцов към Пелето: Махна мустаците на Чарли Чаплин и стана доста мощен!
Вили Вуцов към Пелето: Махна мустаците на Чарли Чаплин и стана доста мощен!

" За да намерим крило, би трябвало да падне аероплан "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР