Вратарят Стефано Кунчев е бил зверски пребит след като отказал

...
Вратарят Стефано Кунчев е бил зверски пребит след като отказал
Коментари Харесай

Скандал! Мъжът на Малина пребил сина на Марина от Фермата

Вратарят Стефано Кунчев е бил свиреп пребит откакто отказал рушвет, с цел да пусне два гола на националния юношески тим по футбол. Драматичната преживелица се разиграла преди 5 години, само че довечера майка му – хитовата участничка във „ Фермата “ Марина, разкри детайлности за кошмара.

Кунчев получил предложение да вземе 20 000 евро на ръка, с цел да помогне в скица за черно тото. Вратарят споделил с майка си, че е отказал, а ден по-късно се прибрал смачкан от пердах. Двама незнайни го причакали пред блока му и го били свиреп. „ Бяха се пробвали да му счупят ръцете, само че той е с доста здрава костна система “, разкри чеченката, която хукнала да търси биячите, без да намерения за себе си. Кунчев обаче събрал сили и играл с засегнати ръце, а с него България победила с 2:0 в мач против Австрия.

Стражът не позволил гол в личната си мрежа. Още тогава Венци Стефанов - президентът на Славия, където тогава упражнявал Стефано, съобщи, че знае кои са уредниците на побоя. А медиите завъртяха името на някогашния треньор на школата на белите - Красимир Мечев. Той е и някогашната половинка на фолкпевицата Малина, футболен управител и претендент за народен представител през 2005 година. Тогава той се опитва да влезе в политиката от партия „ Роден край “ в Стара Загора, само че не съумява. Самият Мечев изрично отхвърли той да е индивидът, който е предложил подкупа на Кунчев, а осъден за побоя и до през днешния ден няма, написа " Блиц ".

След драмата фамилията на Марина се евакуирало за малко в Гърция, а самият Стефано в никакъв случай не бил пуснат да пораства в кариерата си. Честната постъпка в началото била оценена, само че босовете на черното тото по този начин и не дали прошка на вратаря, отказал рушвет. Същата година получил купа, само че след това търкал скамейката дълго време. Въпреки интереса от задгранични огромни тимове като Манчестър Сити и Селтик към младата вяра, той по този начин и не бил продаден в Европа. „ Искаха го и други, по няколко пъти върви на проби - значи го харесват. Стане ли дума за пари обаче тимът му тук му поставя голяма цена и те се отхвърлят. Просто му провалиха бъдещето “, изповяда следващата трагична история в живота си чеченката.

тагове побой наследник марина фермата
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР