Вратарят с български корени Александър Георгиев подписа за три години

...
Вратарят с български корени Александър Георгиев подписа за три години
Коментари Харесай

Александър Георгиев подписа за 3 години с шампиона в НХЛ

Вратарят с български корени Александър Георгиев подписа за три години с носителя на Купа Стенли - Колорадо Аваланч. Договорът на съветския национал е на стойност 10,2 милиона $. Георгиев бе взет от Ню Йорк Рейнджърс против три избора в драфта - два през този сезон и един следващата година.

26-годишният Георгиев има 28 мача като титуляр през предходната акция. Той носи екипа на Рейнджърс от 2017 година. През последното състезание роденият в Русе вратар инкасира по 2.92 гола приблизително на мач в Лигата.

Генералният управител на Колорадо Джо Сакич загатна, че Георгиев ще бъде титулярен вратар през новия сезон.

" Когато беше титуляр, той играеше в действителност добре и искаше по-голяма опция за изява и получи тази опция. Той чака с неспокойствие предизвикването. Харесва ми, че той играеше в огромен тим. Беше в Ню Йорк и е привикнал с напрежението. Алекс беше приоритет за нас ", сподели Сакич.

„ Алекс беше приоритет за нас. Той от дълго време е наблюдаван от нашия разследващ и изчерпателен отдел. Всички ние виждаме положителните му страни ", добави шефът в отбора, триумфирал в НХЛ през последния сезон. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР