Вратарят с български корени Александър Георгиев не успя да помогне

...
Вратарят с български корени Александър Георгиев не успя да помогне
Коментари Харесай

Усилията на Алекс Георгиев не стигнаха да бъде спрян Калгари

Вратарят с български корени Александър Георгиев не съумя да помогне на Ню Йорк Рейнджърс да се избави от загуба при гостуването на Калгари 1:5 в мач от постоянния сезон на Националната хокейна лига. Георгиев приключи с 27 спасявания, само че това не се оказа задоволително, с цел да бъдат спрени водачите в Тихоокеанската дивизия.

“It’s my job to play 60 minutes. You just try to keep battling.”

Georgiev talks about his mentality throughout tonight’s game. pic.twitter.com/UUcd5AIgOS
— New York Rangers (@NYRangers) March 16, 2019
Матю Ткачук вкара два гола и направи три асистенции за спечелилите. Вратарят Дейвид Ритич спря 24 изстрела за Калгари, които записаха цели 20 попадения в трите си поредни триумфа.

Джейк Мъзин вкара два гола и записа асистенция при трагичната победа на Торонто със 7:6 над Филаделфия. Остин Матюс наниза две шайби, а домакините наваксаха пасив от два гола, с цел да стигнат до поврат. Патрик Марло, Зак Хайман и Мартин Маринцин прибавиха по един гол, с цел да оказват помощ на Торонто да спре отрицателната серия от две следващи загуби. Рон Хайнси, Назъм Кадри, Уилям Ниландер и Никита Зайцев се регистрираха с по две асистенции. Вратарят Фредерик Андерсен спря 23 от 29 удара по вратата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР