Вратарят Николай Михайлов няма да продължи да бъде част от

...
Вратарят Николай Михайлов няма да продължи да бъде част от
Коментари Харесай

Ники Михайлов пробва да си намери отбор в чужбина

Вратарят Николай Михайлов няма да продължи да бъде част от Левски. Опитният пазач има контракт до лятото на 2024 година, само че след края на сезона ще опитва да си откри тим в чужбина. Не е изключено при крах юношата на ”сините ” да остане в отбора, само че желанието му е да премине в клуб, в който да бъде първи избор.

В момента 34-годишният някогашен национал е запаса на 18-годишния Пламен Андреев. През сезона той има на сметката си общо 8 мача във всички шампионати - три в шампионата, един за Купата на България и четири в квалификациите за Лигата на конференциите. Михайлов отнесе доста рецензии за отпадането на “сините ” от малтийския Хамрун Спартанс и тогавашният треньор Станимир Стоилов заложи на Пламен Андреев под рамката.

Опитният вратар направи мощна подготовка през зимата и започва като титуляр в първия мач напролет против Черно море (0:1) във Велико Търново, само че още веднъж бе упрекнат, че носи виновността за единственото попадение на “моряците ”. Оттогава Михайлов е на аварийна пейка и това не се промени при идването на новия ментор Елин Топузаков и поелия образованието на вратарите след напускането на Георги Стоянов - Божидар Митрев.

При назначението на новия треньор - за момента любимец е Миодраг Божович, “сините ” ще бъдат още веднъж с вратари от школата. Титуляр под рамката ще продължи да бъде Пламен Андреев, а негови варианти ще бъдат Иван Андонов и Йоан Загоров. Договорът на първия също изтича през лятото на 2024 година, като ще започват договаряния за удължаването му. Тенденцията, наложена от Станимир Стоилов, ще продължи и на вратата ще бъдат играчи, излезли от академията.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР