Вратарят Николай Михайлов игра пълни 90 минути за Омония (Никозия)

...
Вратарят Николай Михайлов игра пълни 90 минути за Омония (Никозия)
Коментари Харесай

Ники Михайлов с 90 минути след ерата Петев в Омония

Вратарят Николай Михайлов игра цялостни 90 минути за Омония (Никозия) при провалянето с 1:2 от Анортозис в семейството от 4-ия кръг на шампионския плейоф в Кипър. Двубоят беше дебют на новия треньор на " детелините " Йеспер Фредберг, който смени уволнения Ивайло Петев. Въпреки това " зелените " записаха нова загуба в шампионата, която пристигна след много противоречив гол, за които домакините имат съществени искания за засада.

Бившият капитан на Левски Владимир Гаджев лекува контузия, като не съумя да вземе присъединяване в успеха на своя отбор. Герой за отбора на Анортозис стана Дуриш, който вкара и двата гола. Чехът даде задатък на гостите в 12-ата минута, откакто Ники Михайлов беше избил удар, само че при добавката нападателят беше по-бърз от отбраната на Омония.
Английският голмайстор на " детелините " Мат Дербишър изравни с глава в 17-ата минута. Това беше гол №20 за него, а по-късно Михайлов избави рисков удар пред своята врата.

Дуриш донесе успеха на Анортозис в 62-ата минута, когато остана самичък против Михайлов, само че Омония има съществени искания, че той беше в състояние на засада при подаването към него.

Тимът от Никозия опита да стигне най-малко до равенството, само че пропусна две положителни благоприятни условия.

Така Михайлов и компания останаха на шестата последна позиция в първата шестица с 44 точки, до момента в който тимът на Гаджев е трети, като има към този момент 63 точки. Аполон Лимасол и АПОЕЛ (Никозия) разделят първата позиция със 70 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР