Вратарят на Ювентус Джанлуиджи Буфон определи Реал (Мадрид) за фаворит

...
Вратарят на Ювентус Джанлуиджи Буфон определи Реал (Мадрид) за фаворит
Коментари Харесай

Буфон: "Реал" е най-силният отбор в света, но в два мача можем да го отстраним

Вратарят на " Ювентус " Джанлуиджи Буфон дефинира " Реал " (Мадрид) за любимец в конфликта от четвъртфиналите в Шампионската лига сред двата тима. Италианецът съобщи, че европейският първенец е най-голямото предизвикателство пред всеки отбор, който желае да завоюва шампионата.

" Те са най-хубавият тим в света с известна преднина пред другите. Някой може ли да го оспори? Да спечелиш Шампионската лига три пъти в последните четири години, споделя всичко. Те са номер едно и никой не може да го отхвърли ", съобщи Буфон пред " Марка ".

Двата тима се срещат в повтаряне на финала от предишния сезон. Тогава " Реал " стана първият тим, който съумя да отбрани трофея си в Шампионската лига след триумф с 4:1.

Според Буфон неговият тим може да в профил " Реал " в конфликт с два мача. Историята е на страната на италианците, като европейският първенец е отстранявал " Ювентус " единствено един път от пет срещи сред двата тима в елиминационната фаза в европейските шампионати.

" Можем да излезем спечелили в конфликт в 180 минути. Ще би трябвало да стартираме да играем финалите по 180 минути. Трудно може да се откри пояснение, само че това демонстрира, че знаем по какъв начин да играем на високо равнище. Ще би трябвало да покажем най-хубавите си качества на терена ", сподели 40-годишният вратар.

 Буфон:
© Associated Press

" Ювентус " търси първа купа в шампионата от 1996 година, като тимът е изгубил последните си пет финала.

" В сегашната обстановка спечелването на Шампионската лига остава мъчно постижима фантазия. Можем да се конкурираме с " Реал ", само че в предишното и последните няколко години те са посочили, че имат нещо особено и друго ", добави Буфон.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР