Вратарят на Ювентус Джанлуиджи Буфон каза в интервю, че все

...
Вратарят на Ювентус Джанлуиджи Буфон каза в интервю, че все
Коментари Харесай

Буфон все още мисли по 3-4 пъти на седмица за кошмарното отпадане на ПСЖ в ШЛ

Вратарят на Ювентус Джанлуиджи Буфон сподели в изявление, че към момента съжалява за метода, по който той и Пари Сен Жермен отпаднаха от Шампионската лига през сезон 2018/19. Тогава парижани завоюваха визитата си на Манчестър Юнайтед с 2:0 в Англия, само че на реванша изгубиха с 1:3 на " Парк де Пренс " и отпаднаха на 1/8-финалната фаза на шампионата. При едно от попаденита на “червените дяволи” Буфон направи сериозна неточност, от която Ромело Лукаку се възползва и осъществя във вратата му.

“ Още мисля за този мач по 3-4 пъти седмично и изпитвам огромно страдание. Бях уверен, че през въпросния сезон щяхме да стигнем до финала. В Манчестър спечелихме значим мач и показахме огромна мощ. За страдание, обвинявам себе си за невероятна неточност. Такава, каквото не биваше да позволявам при опита, който съм натрупал. Мислехме, че реваншът е просто условност. Сякаш мачът не беше от огромно значение, тъй като към този момент бяхме спечелили с 2:0 в първия дуел, а и те, горките, имаха разполагаем двама играчи и деветима младежи. Аз също не им споделих: " Момчета, още не сме си свършили работата ". Може би не желаех да звуча като дъртак, който постоянно вика на всички останали.

Сигурен съм, че в Ювентус нямаше да допуснем да се случи такова нещо. На ПСЖ нищо не им липсва. Те са страховит тим, който може да победи всеки. Те са измежду дребното отбори, които могат да завоюват против всеки конкурент. Ако е имало уязвимост там, тя е това, че някои неща се одобряваха за даденост. Но с идването на Леонардо, който има културата на италианец, този вид риск към този момент е изчезнал”, съобщи Джиджи Буфон пред френския “L’Équipe”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР