Вратарят на Уулвърхамптън Жозе Са обмисля да напусне клуба през

...
Вратарят на Уулвърхамптън Жозе Са обмисля да напусне клуба през
Коментари Харесай

Вратарят на Уулвърхамптън мисли за напускане

Вратарят на Уулвърхамптън Жозе Са обмисля да напусне клуба през лятото. 30-годишният португалец не е удовлетворен от отношението към него от страна на почитателите при някои неточности, които направи в избрани мачове през сезона. Като цяло той е много постоянен под рамката на " вълците " и има 22 " сухи " мрежи в 72 мача откогато пристигна на " Молиню " преди две години и не е склонен с прекомерните рецензии към себе си, което може да го накара да огледа към изхода, твърди " Футбол Инсайдър ".

Шефовете на Уулвс също не изключват разлъка със Са. Клубът има потребност от свежи приходи в касата си и може да се наложи да се раздели с част от звездите си, с цел да извърши изискванията за Финансов феърплей. Португалският пазач е един от хората, които може да си тръгнат, като в клуба се надяват да излязат на много солидна облага от него, откакто го взеха за едвам 8 млн. евро от Олимпиакос.

Отделно и мениджърът Юлен Лопетеги няма да стопира възможна продажба на португалеца. В последните два мача той даде късмет на резервата Дейвид Бентли, който се показа много устойчиво под рамката. Затова наставникът не се тормози прекалено много, че ще остане без Са.

Очаква се интерес към португалския пазач да не липсва. Първо поради положителните му игри на " Молиню ", а също по този начин и поради обстоятелството, че той е третият вратар на националния тим на Португалия.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР