Вратарят на Уест Хем Лукаш Фабиански е разкъсал бедрен мускул

...
Вратарят на Уест Хем Лукаш Фабиански е разкъсал бедрен мускул
Коментари Харесай

Уест Хем изгуби ключов играч за дълго

Вратарят на Уест Хем Лукаш Фабиански е раздрал бедрен мускул и се чака да пропусне най-малко идващите два месеца, заяви Скай Спортс.

Полският национал получи контузията по време на първата част от дуела на „ чуковете “ с Борнемут, приключила при тъждество 2:2 в събота, като няма още точна прогноза по кое време 34-годишният пазач ще се завърне под рамката за тима на Мануел Пелегрини. Той бе сменен от аварийния вратар Роберто, който се чака в този момент да стартира като титуляр за отбора, до момента в който третият избор Дейвид Мартин ще бъде към този момент негов заместител.

Фабиански се откри като корав титуляр при лондончани, откакто дойде от Суонзи предишното лято за 7 млн. паунда. До момента през сезона той записа три сухи мрежи.

Мениджърът на „ чуковете “ Мануел Пелегрини дефинира Фабиански като един от най-хубавите вратари във Висшата лига в петък. Отсъствието му обаче несъмнено ще се отрази на отбора в упоритостите му за място към топ 4. Уест Хем приема вкъщи Кристъл Палас на „ Лондон Стейдиъм “ в събота вечер. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР