Вратарят на ЦСКА - София - Густаво Бусато, ще остане

...
Вратарят на ЦСКА - София - Густаво Бусато, ще остане
Коментари Харесай

Бусато в ЦСКА - София и през следващия сезон

Вратарят на ЦСКА - София - Густаво Бусато, ще остане в ЦСКА и през идващия сезон, предава “Тема Спорт ”. Преди дни от “Българска войска ” са задействали клаузата в контракта му, която разрешава на клуба от “Борисовата градина ” едностранно да удължи престоя на бразилеца с още един сезон ".

Настоящият договор на бразилеца изтича в края на актуалната акция, само че той към този момент е привързан с алените до лятото на 2024 година Все още не е ясно по кое време от “Българска войска ” ще разгласят публично новината. 
 Още един тим с интерес към Бусато Още един тим с интерес към Бусато
Бусато кара четвъртата си година на " Българска войска ", откакто дойде у нас през юни 2019-та от бразилския нискоразреден Итуано. В първите си месеци в отбора той бе запаса на Витаутас Черниаускас, само че от началото на 2020-та застана под рамката и от този момент е се наложи като корав титуляр. Такъв остана при всички треньорски смени в клуба.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Последната информация бе, че от опитния пазач се интересуват няколко тима от родната му Бразилия, само че те ще би трябвало да почакат най-малко още година, с цел да го привлекат в редиците си.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР