Вратарят на ЦСКА-София Димитър Евтимов вдигна сватба с доведената дъщеря

...
Вратарят на ЦСКА-София Димитър Евтимов вдигна сватба с доведената дъщеря
Коментари Харесай

Вратар взе за булка дъщерята на милионера Гущеров

Вратарят на ЦСКА-София Димитър Евтимов подвигна женитба с доведената щерка на предприемача и някогашен народен представител Дoбромир Гущеров - Мартина, научи " България Днес ".

Церемонията бе в събота. Тържеството бе много семпло и непретенциозно. Красивата младоженка бе избрала изчистена дълга бяла рокля. Тя наблягаше слабото й тяло. Кумуве на младоженците бяха съотборникът на Димитър при " алените " Пламен Гълъбов и очарователната му другарка Ралица. Те са най-близките другари на двойката на " Армията ".

Митко и Мартина бяха поканили малко посетители на най-щастливия си ден. Вместо с грандиозно празненство те избраха да честват с най-близките си. Мястото на купона по този начин и не стана известно. Най-важният посетител на сватбата бе дребната им дъщеричка Диана.

Евтимов и Мартина са дружно от няколко години. Те са една от най-стабилните и симпатични двойки в българския футбол. Връзката им стартира в Англия, където Димитър играеше от младеж до предишното лято. Половинката му го следваше на Острова. Мартина приключи висшето си обучение предходната пролет.



Малко по-късно стана ясно, че е бременна. Първородната им дъщеричка се роди в средата на февруари 2020 година. Тя е кръстена на майката на Мартина - Диана, която от няколко години е женена за Димитър Гущеров.

Етимов насочи предлагането за брак към обичаната си предишното лято. Той го направи по изключително сантиментален метод - на брега на морето. Мартина бе сюрпризирана с шатра с маса с бяла ленена завивка на плажа под вилата им.

Сред вкусните ястия и нежната музика Митко насочи съдбовния въпрос на своята обичана. Тя не се замисли и за момент, преди да каже " да ". Малко по-късно имаше поредна изненада за Мартина. Вратарят бе провел заря над морето за своята обичана жена.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР