Вратарят на ЦСКА - Димитър Евтимов, обра вота на читателите

...
Вратарят на ЦСКА - Димитър Евтимов, обра вота на читателите
Коментари Харесай

Евтимов: Надявам се да продължа да пазя за ЦСКА

Вратарят на ЦСКА - Димитър Евтимов, обра вота на читателите на Gong.bg след нулевото тъждество против Левски в дербито на кръга. Евтимов призна, че за три дни при Алан Пардю нещата не са се трансформирали доста във футболен аспект, само че се вижда мотивацията у футболистите на "червените ".

„ Изключително оспорвана среща – дерби сред ЦСКА и Левски. Няма значение формата, а през днешния ден мачът беше бърз, откакто теренът подготвя за това нещо. Съжалявам, че не реализирахме ситуациите си, само че пък и не допуснахме гол “, сподели Евтимов.

„ За три дни мъчно може да се промени нещо, защото на Пардю му би трябвало време да се опознае с тима. Виждаше се мотивацията в тима и хъс за гол. Всичко е окей към този момент “, подчертава стражът.

„ Трябва да нападаме повече топката и да уцелим вратата, а през днешния ден мисля, че имахме единствено един прецизен удар. Ако играя добре и вардя добре и демонстрирам положителни игри, уповавам се, че треньорът ще разчита на мен. Всичко е в моите ръце и се надявам да продължа да вардя за ЦСКА “, приключи Евтимов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР