Вратарят на ЦСКА Димитър Евтимов, който беше избран за Играч

...
Вратарят на ЦСКА Димитър Евтимов, който беше избран за Играч
Коментари Харесай

Евтимов: Боли много, никой не ме търсил от ръководството за нов договор

Вратарят на ЦСКА Димитър Евтимов, който беше определен за Играч на мача против Черно море (0:0) разкри, че никой от управлението не го е търсил за договаряния за нов контракт и е доста по-вероятно той да не бъде част от тима през идващия сезон.

„ Да, сигурно беше доста сложен мач. Не мога да се сетя за елементарен мач на „ Тича “. Винаги е било огромна борба, почит към тима на Черно море, доста мощен тим. Много мъчно се играе против тях, постоянно е мъчно. Аз персонално съм удовлетворен от „ сухата “ мрежа. От една страна, за мен персонално, е позитивно довеждане докрай на сезона “.

„ Боли, изключително за нас българите, които могат да го почетат това нещо. Боли за човек, който е дал всичко за ЦСКА, играл или не. Надявам се, че всичко това, което се случи в последните няколко седмици ще накара нещата да се извърнат нещата в позитивна посока “.

„ Да, ЦСКА ми е на сърце. Никой от управлението не си е правил труда да приказва с мен. Щом не са говорили с мен, значи е по-вероятно да не играя за ЦСКА следващата година. Дори да не играя повече за ЦСКА, аз сбъднах своята фантазия – играх за най- великия български тим. Вече топката е в управлението, в случай че решат да ми предложат нещо, ок. Ако не, би трябвало да виждам към бъдещето и към нещо друго, за мое страдание. Надявах се, че допреди края на сезона, някой ще приказва с мен, само че за мое страдание никой не го е направил. Това ме подухва на мисълта, че те няма да разчитат на мен за следващата година. Щом няма да разчитат на мен, аз би трябвало да диря нещо друго. Нищо не се знае, има още две-три седмици до края на контракта ми, би трябвало да го уважа и извърша до дъно. Всичко зависи от тях “, съобщи Евтимов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР