Вратарят на Тибо Куртоа бе на секунди от това да

...
Вратарят на Тибо Куртоа бе на секунди от това да
Коментари Харесай

"Как се спасява дузпа на Лионел Меси" - говори вратарят на Реал Мадрид Тибо Куртоа

Вратарят на Тибо Куртоа бе на секунди от това да се трансформира в огромния воин на вторник вечер (15 февруари) във френската столица Париж, само че момент на талантливост от Килиан Мбапе донесе по този начин жадуваната победа на ПСЖ на " Парк де Пренс " в първия 1/8-финален конфликт в сред двата тима.
Въпреки минималната загуба, белгийският пазач на " белия балет " , а след края на срещата бе запитан от " BT Sport " по какъв начин е съумял да го стори:
" Той извършва доста дузпи, тъй че е мъчно да отгатнеш вярно (б.р. - къде ще я изпълни). Беше пропуснал няколко вдясно, тъй че си помислих, че е явно, че ще избере да бие вляво. Или може би в средата - беше вкарал на Република България Лайпциг по този начин... ", съобщи Куртоа и добави:
" Накрая просто си споделих " окей, ще се хвърля вляво " и се получи положително избавяне! ".
* Вратарят на Реал Мадрид засяга мача на ПСЖ от груповата фаза на Шампионска лига против Република България Лайпциг, който се организира на 19 октомври предходната година. Тогава Лео Меси означи два гола (единият от дузпа), само че забавното е да се означи, че в тази среща Килиан Мбапе бе пропуснал удар от бялата точка!
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР