Вратарят на Спартак (Варна) Иван Дичевски записа 45 минути през

...
Вратарят на Спартак (Варна) Иван Дичевски записа 45 минути през
Коментари Харесай

Дичевски: Главната цел е Спартак да остане в елита. Затова се направиха толкова трансфери

Вратарят на Спартак (Варна) Иван Дичевски записа 45 минути през второто полувреме в последната контрола против ФК " Македония Гьорче Петров ", извоювана с 2:0. На два пъти Дичевски съумя да опази суха мрежата си. За клубния уебсайт той съобщи, че се надява още с първите мачове от шампионата тимът да покаже новото си лице и по този метод да зарадва почитателите на Спартак, като резервира мястото си в елита.

" Резултатът е засищащ, най-сетне вкарахме ситуациите си ", сподели младият пазач на " соколите ". " Играта в отбрана се усъвършенства през целия подготвителен лагер, а и през днешния ден. Мисля, че бяхме тимът, който съумя да владее повече топката, сътвори по-чистите положения, по тази причина и спечелихме ", сподели още Дичевски.

На въпрос дали подготовката е била ползотворна, стражът бе безапелационен, че отговорът ще получим още с подновяването на шампионата. " Нашата основна цел е да запазим тима на Спартак (Варна) в елита. Затова се направиха толкоз доста прехвърляния, с цел да се вдигне равнището, по отношение на предходния сезон и нека да осъществим желанието на всички почитатели ", приключи оптимистично Иван Дичевски.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР