Вратарят на Славия Светослав Вуцов е набелязан от сръбския гранд

...
Вратарят на Славия Светослав Вуцов е набелязан от сръбския гранд
Коментари Харесай

Носител на КЕШ иска Светльо Вуцов

Вратарят на Славия Светослав Вуцов е набелязан от сръбския гранд Цървена звезда за заместител на Милан Борян. Бившият вратар на Лудогорец бе изпъден, откакто комшиите назначиха Барак Бахар за нов ментор. Този ход шокира мнозина. Сега обаче Звезда би трябвало непременно да притегли добър вратар и Вуцов е една от вариантите, написа " Журнал ", представен от " Тема Спорт ".

На " Мала Маракана " желаят да заложат на млад и перспективен състезател, който да е инвестиция за бъдещето. В клуба водят спор дали да вземат Вуцов или стража на Апоел Беер Шева Омар Глейзър. Вариант е бил и Владан Ковачич, който стана първенец на Полша с Ракув. Сърбите обаче бързо са били отказани от него, поради високата цена, сложена му от поляците.

Така разновидностите пред Цървена звезда остават Вуцов и Глейзър. Треньорът Бахар избира втория, чиито качества познава по-добре. Той обаче ще излезе не по-малко от 3 милиона евро, до момента в който българският национал сигурно може да бъде взет много по-евтино.

Вуцов е бил следен от скаути на сръбския гранд, които са останали удовлетворени от видяното. Добри думи за него е споделил и селекционерът на националния тим Младен Кръстаич.
 Славия и Ахмед Ахмедов се разделят
Славия и Ахмед Ахмедов се разделят

Вижте подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР