Вратарят на Славия и българския национален отбор Светослав Вуцов привлича

...
Вратарят на Славия и българския национален отбор Светослав Вуцов привлича
Коментари Харесай

Близки хора на легендарни мениджъри преговарят със Светльо Вуцов

Вратарят на Славия и българския народен тим Светослав Вуцов притегля все по-голям интерес с положителните си изяви. Близки хора до именитите треньори Хосеп Гуардиола и Свен-Горан Ериксон ще следят персонално младия пазач.

Става въпрос за брата на Гуардиола – Пепе и сина на шведа – Йохан, които са мениджъри и имат сътрудници. Те са имали среща с вратаря на „ белите “ и неговия татко Велислав Вуцов. Имало е връзка с управлението на столичани. Причината по тази причина са били предложенията, които са били презентирани точно от сътрудниците км 19-годишния роден национал.

Светльо Вуцов се смята за един от най-талантливите футболисти у нас и ползата към него е много сериозен. В Славия не изключват, че това лято може да стигне до неговата продажба. Доста отбори се счита, че имат интерес към него, като неотдавна имаше информации, че датският Копенхаген следи гения.

Това лято обаче се чака отборът от „ Овча Купел “ да продаде и различен от младите си състезатели – 16-годишният централен бранител Мартин Георгиев в Барселона. Радослав Кирилов също е в полезрението на няколко европейски отбора. Засега управлението на „ белите “ изчаква най-хубавите оферти за Вуцов и Кирилов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР