Вратарят на Славия Георги Петков сподели след равенството с Лудогорец

...
Вратарят на Славия Георги Петков сподели след равенството с Лудогорец
Коментари Харесай

Георги Петков: Оставихме сърцата си на терена, доволни сме

Вратарят на Славия Георги Петков показа след равенството с Лудогорец в Разград, че „ белите” са удовлетворени от извоюваната точка. Гостите играха повече от едно полувреме с човек по-малко, откакто сътрудника на Петков – Стергиакис бе изпъден с пряк червен картон.

„ Абсолютно сме удовлетворени от тази точка. Момчетата се раздадоха, стимулира ги и това, че останахме с 10 индивида. Всеки един остави сърцето си на терена, с цел да можем да вземем нещо. Бяхме уверени, това си говорихме и преди мач. Трудно е един тим да се настрои на българска вълна, когато има мач в Европа”, разяснява Петков, който бе определен за Играч на мача.

„ Имахме някои обстановки, които в случай че бяхме вкарали, можеше и да победим. Ние обаче сме удовлетворени и на точката. Мисля, че всички без изключение,изпълнихме поставените задания от треньора на полувремето. Видно е, че изпитваме някакви проблеми, когато играем у дома. Тук треньорът ще се вземе в ръце и ще каже по какъв начин да преодолеем това. Аз съм го споделил и преди. Моята роля е, когато нуждая се Славия от мен, аз стоя на вратата и помагам”, добави той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР