Вратарят на Славия - Георги Петков, сподели подробности за състоянието

...
Вратарят на Славия - Георги Петков, сподели подробности за състоянието
Коментари Харесай

Георги Петков: Няма да се отказвам от футбола, продължавам заради дъщеря ми!

Вратарят на Славия - Георги Петков, показа детайлности за положението си след случая по време на дуела с ЦСКА. Ветеранът се сблъска с нападателя на " алените " - Жорди Кайседо, и напусна терена с кола за спешна помощ и остана два дни под болнично наблюдаване.

Петков съобщи изрично, че няма никакво желание да се откаже, а в основата на взетото от него решение е щерка му.

" Повечето от Вас, да не кажа всички, Ви познавам. Не можах да обърна внимание, до момента в който ме лекуваха. Нямах опцията да отговоря на всяко позвъняване. Вече се усещам по-добре и мога да застана пред Вас и да обясня ", съобщи Петков.

" Най-важното нещо за мен е - благодаря на Дениз, който оказа помощ в този момент да съм пред Вас ", сподели Петков през сълзи.

" Благодаря на господин Стефанов, който направи прелестна организация във ВМА. Благодаря на всички лекар и сестри в болничното заведение. Едно огромно " Благодаря ". Естествено, и на цялото управление на Славия, на треньорския екип, на футболистите, администрацията, че бяха компактно до мен и ми даваха кураж в този тежък миг. "

" Може би най-тежко от всичко беше за всички тези, хора, които загатнах, и за жена ми и щерка ми. То е минало, към този момент съм пред Вас, мога да приказвам. Забравил съм всичко и виждам напред. Оттук нататък остава с грижите на всички тези хора да се възстановя и още веднъж да играя футбол и да се любувам на това, което обичам ", добави Петков.

" Не съм си и помислял да се откажа. Снощи бяхме дружно с президента и доктора на тима. Дъщеричката ми ме попита: " Тате, нали няма да спираш с футбола? Искам още да те виждам по малкия екран ". Така че ще продължа. Имам над 10 интервенции във времето и не са ме отказали. Може би това ще ме стимулира още повече. Нищо, че съм на 45 години - да съм жив и здрав, мисля да продължа да играя и да оказвам помощ. "

" Никога не съм излизал и не съм нападал избран състезател или клуб, за разлика от някои хора. Не съм афектиран, не диря реванш. Кайседо ми писа, отговорих му напълно обикновено и човешки. Благодарих му, пожелах му триумф и по този начин. "

" Няма да работя върху душeвността. Ще ме видите по-силен отвсякога, давам обещание Ви ", приключи Петков.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР