Вратарят на Славия - Георги Петков обяви, че цел евротурнири

...
Вратарят на Славия - Георги Петков обяви, че цел евротурнири
Коментари Харесай

Гошо Петков: ЦСКА побеждава на късмет, а Левски изостана доста

Вратарят на Славия - Георги Петков разгласи, че цел " евротурнири " не е поставяна пред " белите " през тази акция. Емблематичният пазач показа, че се усеща добре и към момента не мисли за завършек на своята кариера. Бившият национал разяснява протичащото се в Лудогорец, Левски и ЦСКА. Ето какво сподели той пред " Арена Спорт ":

" Светльо Вуцов би трябвало да се нагажда с мен и Радо Станев, с цел да попива и израства. Мисля, че ме слуша. При него е значимо, че е порядъчен и се развива. Евротурнирите не са ни сложени като цел. Важно е младите да израстват, а в случай че успеем, няма да откажем присъединяване, естествено. Купата е най-краткият път към Европа. С Локомотив ще бъде сложен мач. Дано го спечелим и се класираме на финала. Един подобен мач е мъчно предсказуем. Очаквам Чочев да завоюва " Футболист на годината ". Прави разликата в българския футбол и ФК ЦСКА 1948.

За мен първенец ще стане Лудогорец. ЦСКА взимаше много от мачовете си на шанс. Разград имат положителни футболисти и ще станат №1. Левски изостана много. Най-хубавото в Левски е наличието на Станимир Стоилов. Той сплоти половин България и хората вървят единствено поради него на стадиона ".
 Венци Стефанов: От Левски може би желаят на
Венци Стефанов: От Левски може би желаят на " кабриолета " да сложат сгъваема козирка

" Га ядоха кифтетата, не риваха! "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР