Вратарят на Славия - Георги Петков, говори пред Sportal.bg минути

...
Вратарят на Славия - Георги Петков, говори пред Sportal.bg минути
Коментари Харесай

Георги Петков: Щастлив съм, че ще играя за България, никога не бягам от отговорност

Вратарят на Славия - Георги Петков, приказва пред Sportal.bg минути откакто националният селекционер Петър Хубчев разгласи листата от национали за мачовете с Кипър и Норвегия. 42-годишният Петков, който изнася мощни мачове с екипа на Славия, попадна измежду избраниците на Хубчев. Петков показа, че е благополучен, че още веднъж ще има опция да играе за България. Стражът счита, че през последните 10 години не е попадал в отбора на “трикольорите” поради мощните игри на Владислав Стоянов и развиването на Пламен Илиев.

“Разбира се, че съм благополучен да попадна още веднъж в националния тим на България. Както споделих и преди време, когато се развихри полемика към моето завръщане, аз постоянно ще съм на линия за националния тим. Не е в моя жанр да тичам отговорност. Готов съм да играя, само че Петър Хубчев ще реши дали това ще се случи. Радвам се, че моят труд се прави оценка. Това значи, че си правя добре работата в Славия. Още е доста рано да приказваме за нашите шансове. Надявам се да победим Кипър. Така шансът ни ще се увеличи”, съобщи Петков.

На въпрос за какво не е получавал повиквателни през последните 10 години, опитният пазач отговори:

“Това аз съм сигурност не мога да го кажа. Нека обаче не забравяме, че през последните години Владо Стоянов пази доста добре. След това се контузи, само че несъмнено скоро ще се завърне. Пожелавам му скорошно излекуване. Пламен Илиев също претърпя развиване и считам, че ще върви още нагоре”, сподели още вратарят на Славия пред Sportal.bg .
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР