Вратарят на Реал Мадрид Тибо Куртоа призна, че е имал

...
Вратарят на Реал Мадрид Тибо Куртоа призна, че е имал
Коментари Харесай

Куртоа: Имах късмет, че съдиите от ВАР бяха на моя страна

Вратарят на Реал Мадрид Тибо Куртоа призна, че е имал шанс ВАР да анулира попадението на Николас Таляфико в снощния мач против Аякс от Шампионската лига, приключил 2:1 за неговия тим. Според белгиеца решението на съдиите е било вярно.

“Да, направих няколко положителни спасявания и също по този начин имах и шанс, че съдиите от ВАР-стаята бяха на моя страна и като цяло считам, че решението им беше вярно. Така че бяхме удовлетворени от 0:0 на полувремето. През втората част заиграхме по-добре, вкарахме в действителност хубав гол. Малко отпуснахме контрола и се стигна до 1:1, само че в последна сметка измъкнахме успеха.
Thibaut Courtois, yesterday pic.twitter.com/bwJKHiWQXr
— B/R Football (@brfootball) February 13, 2019 Аякс в действителност е доста деятелен тим, който може да пресира високо и да държи топката. Така че беше доста мъчно за нас да намерим пространство и да се връщаме за топката, когато те ни притискаха. В доста моменти от мача не успяхме да създадем верните разигравания и да задържим топката. Напълно съм наясно, че не сме завършили с Аякс, тъй като съм сигурен, че ще дойдат в Мадрид и още веднъж ще играят добре. Но сега се намираме в в действителност добра форма и моментно положение и се надявам да го задържим”, разяснява Куртоа след мача. Шампионска Лига 1/8 кръг, сряда 13 февруари  Аякс 1:2краен резулат  Реал Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР