Вратарят на Реал (Мадрид) Тибо Куртоа очаква силно представяне на

...
Вратарят на Реал (Мадрид) Тибо Куртоа очаква силно представяне на
Коментари Харесай

Куртоа: Влизаме във финала в страхотна форма, ще дадем всичко от себе си

Вратарят на Реал (Мадрид) Тибо Куртоа чака мощно показване на тима във финала на Шампионската лига против Ливърпул. Двубоят за трофея в най-престижния европейски клубен шампионат по футбол ще се състои в Париж на 28 май (събота) от 22:00 часа българско време.

" Това е първият ми край с Реал и съм доста разчувствуван. Чувствата е особено и се надявам да го спечелим. Ливърпул е страховит тим, натиска добре, интензивно, има доста бързи футболисти. Но всичко може да се случи в последна сметка. Влизаме в мача в страхотна физическа форма и ще би трябвало да дадем всичко от себе си от първата до последната минута. През този сезон доказахме, че можем да се борим до край ", сподели белгийският национал, представен от Българска телеграфна агенция.

Куртоа счита, че се намира в отлична форма и е един от най-хубавите на своя пост.
 Реал (Мадрид) хвърли око на Рахийм Стърлинг
Реал (Мадрид) хвърли око на Рахийм Стърлинг

Договорът на играча със Сити изтича след една година

" Работя крепко. В последните две години и половина демонстрирам доста положително равнище. През тази година направих някои основни спасявания и получавам от ден на ден самопризнание. Годината е една от най-хубавите в кариерата ми и във връзка с трофеите. Аз съм един от най-хубавите в света, само че е мъчно да се каже, че съм най-хубавият ", съобщи белгиецът.

" Моята задача е да върша спасявания, както на Карим (Бензема) за вкарва голове. Това е значимо за Реал и по тази причина ние разполагаме с най-хубавото, което да направи разликата в двете наказателни полета. Когато си благополучен, чувстваш се добре и работиш крепко, триумфите идват. Радвам се, че оказвам помощ на тима да стигне толкоз надалеч и няма по-добро усеща от това да влезем в историята на Реал (Мадрид) със спечелването на 14-ата ", сподели още Куртоа, визирайки, че клубът към този момент има 13 трофея от Шампионската лига.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР