Вратарят на Реал Мадрид - Тибо Куртоа, коментира загубата на

...
Вратарят на Реал Мадрид - Тибо Куртоа, коментира загубата на
Коментари Харесай

Куртоа: Трябва да се опитаме да спечелим реванша

Вратарят на Реал Мадрид - Тибо Куртоа, разяснява загубата на тима си с минималното 0:1 от Барселона в първия 1/2-финален мач за Купата на краля. Белгийският пазач регистрира, че в основата на успеха неговите противници е била положителната отбрана.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
“Беше доста мъчно да насочваме удари към вратата им. Те се защитаваха доста добре, позволяват малко голове и в Ла Лига. Понякога и последният пас не се получаваше. Това е заслуга на Барселона. Трябва да се опитаме да спечелим реванша. Този резултат няма да промени фокуса ни. Трябва да играем нашата игра и да продължим. Ще забележим по какъв начин ще изглеждаме тогава ”, разяснява Куртоа, представен от испанския вестник “Марка ”.

Реваншът сред Барселона и Реал Мадрид на “Камп Ноу ” е на 5 април (сряда) и е с начален час 23:00 българско време.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР