Вратарят на ПСЖ Серхио Рико продължава да се възстановят след

...
Вратарят на ПСЖ Серхио Рико продължава да се възстановят след
Коментари Харесай

Вратарят на ПСЖ Серхио Рико отслабнал 20 кг след падането от кон

Вратарят на ПСЖ Серхио Рико продължава да се възстановят след тежкия случай, който претърпя през месец май, когато падна от кон. Той към момента не знае по кое време ще може да се завърне на футболните терени.

На 28 май испанецът падна от кон и претърпя тежка мозъчна травма, като дълго време бе в кома, едвам при започване на месец юли бе изваден от незабавното поделение и на на 18 август бе изписан от болница " Вирхен дел Росио " в Севиля.

" По-добре съм с всеки минал ден, само че не съм 100% възобновен от здравна позиция. Останах в Севиля, с цел да не се постанова да пътувам всякога със аероплан за следващия обзор. Загубих близо 20 кг от тежестта си. Тежах 91-92 кг, паднах до 73, сега качих до 88. Видях моя фотография при изписването ми от болничното заведение, наподобявам на съчка за зъби ", сподели Рико в изявление за емисията Ел Партидасо на испанското радио КОПЕ, представено от Българска телеграфна агенция.

" Пиша непрекъснато на лекаря ми, с цел да ми каже по кое време ще ми разреши да се завърна на терена. Това не зависи от мен. Уважавам препоръките на лекарите, които избавиха живота ми. Очаквам с неспокойствие да ми дадат повече независимост. Спя като бебе ", сподели още вратарят.

" Върнах се на мястото на случая, с цел да си възстановя спомените, само че не помня нищо. В последна сметка аз съм страдал минимум. Когато се разсъниха, брачната половинка ми и майка ми бяха до мен. Лекарят ме попита дали познавам брачната половинка си и аз потвърдих ", сподели още той.

Серхио Рико има контракт с ПСЖ до 2024 година, като не е играл от месец януари 2022.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР