Вратарят на Пирин (Благоевград) Максим Ковальов може през зимата да

...
Вратарят на Пирин (Благоевград) Максим Ковальов може през зимата да
Коментари Харесай

Извънредно: Шестият в Украйна с реален интерес към Максим Ковальов

Вратарят на Пирин (Благоевград) Максим Ковальов може през зимата да се върне сензационно в тима на който е младеж - Черноморец (Одеса), научи NOVSPORT .

Според наши информации отборът демонстрира действителен интерес към вратаря на " орлетата ", откакто персонално треньорът на отбора Роман Григорчук е бил осведомен за мощните му изяви по родните терени.

В момента отборът от Одеса няма корав титуляр под рамката, като и тримата вратари в тима Олег Билик, Олексий Шевченко и Данило Варакута получиха шансове от началото на сезона.

Договорът на Ковальов с Пирин е до лятото на 2024 година, което ще рече, че през януари той може да договаря свободно с който пожелае отбор.

Ако отборът от Одеса го желае от зимата ще би трябвало да заплати трансферна сума за правата му, само че конкуренцията за подписа му ще бъде сериозна, защото той е свързван и с някои от по-сериозните тимове в родния шампионат.

В момента Черноморец (Одеса) е на шестото място в украинската Висша лига.

Отборът се показва извънредно солидно, а Ковальов би бил много добра и в същото време не скъпа алтернатива за отбора от черноморския град.

Все още не е ясно какво е мнението на самия вратар и дали той ще има интерес да се върне в Украйна в случай, че там се води война. 

Вчера той изигра следващия си мощен мач с екипа на Пирин, откакто избави всичко допустимо в срещата против Берое и добави още една " суха " мрежа на сметката си. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР