Вратарят на Пари Сен Жермен - Джанлуиджи Донарума заяви, че

...
Вратарят на Пари Сен Жермен - Джанлуиджи Донарума заяви, че
Коментари Харесай

Джанлуиджи Донарума: Напрежението се повишава, защото всеки мач е като финал

Вратарят на Пари Сен Жермен - Джанлуиджи Донарума съобщи, че отборът изживява доста тежък интервал след отпадането на тима от Шампионската лига.

" Разбираме разочарованието на почитателите, а знаем също, че такива неща се случват във футбола. Трябва да продължим напред и тъкмо това се опитваме да създадем. Трудно е, само че имаме страхотни играчи в тима.

Всички сме тъжни поради отпадането, само че би трябвало да гледаме към бъдещето и да приключим сезона добре, да донесем наслада на ентусиастите и още веднъж да намерим наслаждение в играта.

Тренираме добре и работи крепко. Готови сме за финалната фаза. Не би трябвало да забравяме, че спечелването на шампионата също е измежду главните ни цели, а това по никакъв начин не е елементарно. Обединени сме и дружно ставаме по-силни.

Когато преживееш сложни моменти, каквито ние имахме, опитваш да схванеш аргументите за случилото се. Знам, че съм млад, а това е част от опита, който натрупвам. Трябва да ставаме по-добри като тим и да гледаме напред.

Това би била десетата купа за клуба и явно е доста значимо да приключим добре сезона, с цел да спечелим трофея. Остават осем решителни срещи и би трябвало да подходим доста съществено. Няма да е елементарно, само че ще дадем максимума от себе си, с цел да спечелим.

Чака ни борба до самия край. Напрежението също се покачва, тъй като всеки мач е като край. Но ние имаме опит в шампионата и ще се подготвим добре ", сподели Донарума.
 ПСЖ без аржентински халф до края на сезона
ПСЖ без аржентински халф до края на сезона

Паредес навън
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР