Вратарят на Несебър Павел Колев ще продължи кариерата си в

...
Вратарят на Несебър Павел Колев ще продължи кариерата си в
Коментари Харесай

Вратарят на Несебър си намери отбор в Германия

Вратарят на Несебър Павел Колев ще продължи кариерата си в немския клуб Структурни фондове Вилхелмсхафен, научи Българска телеграфна агенция. Колев към този момент е в Германия и откакто е изкарал сполучливи проби, към този момент е част от тима, който ще се състезава в 6-а лига (Ландеслига Везер-Емс).

Роденият в Сливен гений направи мощни месеци в Несебър и стъпката напред беше разумна. Той е вторият състезател от тима, който в границите на една седмица си намира тим зад граница след халфа Никола Гавов, който ще продължи кариерата си в Швеция.

Всъщност Структурни фондове Вилхелмсхафен не се намира на обичайното си място, като тимът е играл в Регионал-Лига Север до сезон 2014/2015. Тогава обаче притегля аржентинския халф Серхио Сагарсасу с концепцията, че е свободен сътрудник. Но това не се оказва по този начин и някогашните му отбори- един от които Ривър Плейт, претендират за отплата и завеждат дело във ФИФА. От този миг стартират проблемите на Вилхелмсафен, който е изваден административно с две равнища надолу.

Иначе клубът употребява стадион Ядещадион за 7500 фенове с две покрити трибуни и има доста добра подготвителна база.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР