Вратарят на Милан Майк Менян призна, че не е бил

...
Вратарят на Милан Майк Менян призна, че не е бил
Коментари Харесай

Менян призна, че не е бил достатъчно търпелив при възстановяването си

Вратарят на Милан Майк Менян призна, че не е бил задоволително толерантен при възобновяване си от травмата на прасеца и е прибързал със завръщането си в игра. Стражът получи контузията до момента в който бе зает с националния отбор на Франция през септември и пропусна 18 мача. „ Имах проблеми по време на възобновяване. Исках да се върна в игра прекомерно рано “, сподели Менян пред Amazon Prime Video. 
 Здрава тактическа борба изпрати Милан напред в Шампионската лига, Тотнъм още веднъж се провали Здрава тактическа борба изпрати Милан напред в Шампионската лига, Тотнъм още веднъж се провали
„ В началото нямах задоволително самообладание да чакат контузията да отмине изцяло и прибързах, само че не научих да изчаквам. Всички ми помагаха, само че чаках с неспокойствие завръщането си на терена. За един футболисти постоянно е мъчно да бъде отвън игра “, разяснява още вратарят на Милан. Френският национал се причисли към гранда от Милано през 2021 година от Лил с трансфер за 15 милиона евро. Договорът на Менян с Милан е до юни 2026 година.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР