Вратарят на Мароко Ясин Буну смята, че Испания ще принуди

...
Вратарят на Мароко Ясин Буну смята, че Испания ще принуди
Коментари Харесай

Стражът на Мароко: Пренаписахме историята си, но искаме още

Вратарят на Мароко Ясин Буну счита, че Испания ще принуди тима му да увеличи равнището си, откакто доближи осминафиналите на Световното състезание едвам за повторно.

„ Атласките лъвове “ доближиха до елиминациите без да имат загуба в акцията си от група F, в която направиха еднакъв с финалиста от 2018 година Хърватия и шокираха Белгия, преди да подпечатат първото място с победа над Канада.

„ Вече пренаписахме нашата история, като стигнахме до последните 16, само че желаеме повече. Да отстраняваме Испания, това би било историческо и би станало част от фуболната история на нашата страна. Искаме да създадем нашите хора щастливи. Ние сме изцяло готови. Ставаме все по-добри и по-добри с всеки минал мач и съм сигурен, че ще бъдем в добра форма “, съобщи Ясин Боно.

Победата на Мароко над Белгия (2:0) остава значима, само че Буну, който играе в Ла Лига за Севиля, знае, че тимът на Луис Енрике ще бъде друго равнище.

„ Испания ще ни принуди да играем по най-хубавия метод. Това ще бъде мач на високо движение, който ще се реши по-фините елементи. Трябва да сме готови за това “, приключи Боно.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР