Вратарят на Манчестър Юнайтед - Давид Де Хеа заяви, че

...
Вратарят на Манчестър Юнайтед - Давид Де Хеа заяви, че
Коментари Харесай

Давид Де Хеа: Обичам Манчестър Юнайтед

Вратарят на Манчестър Юнайтед - Давид Де Хеа съобщи, че се усеща извънредно благополучен на " Олд Трафорд " и обича клуба, само че сега не мисли за новия си договор, а за мача против Нюкасъл в неделя, както и за всички останали срещи на " алените дяволи " до края на сезона. Така испанецът разяснява информациите в британските медии, че е отхвърлил първото предложение на клуба за нов контракт с понижена заплата.

" Тук съм от доста години и се любувам на всеки миг в клуба. Изиграл съм доста мачове за Манчестър Юнайтед. Страхотно е да съм тук, тъй като това е голям клуб. Обичам го и съм благополучен да бъда тук. През всичките години се подвига доста звук за всичко в клуба, само че ние, играчите, сме съсредоточени единствено върху мачовете.

Особено върху този, който ни следва в неделя. Този дуел е доста значим за нас, тъй като желаеме да приключим в топ 4. Остават ни още много мачове до края на сезона. Трябва да се интересуваме единствено от тренировките и възобновяване след мачовете. Това е доста по-важно, в сравнение с договорите или други сходни неща ", съобщи Де Хеа.
 Манчестър Юнайтед е на облага за последното тримесечие от 2022 година
Манчестър Юнайтед е на облага за последното тримесечие от 2022 година

От клуба обявиха, че продажбите на билети през актуалната акция 2022-23 са надминали върха, подложен през сезон 2016-17
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР