Вратарят на Манчестър Юнайтед - Давид Де Хеа заяви, че

...
Вратарят на Манчестър Юнайтед - Давид Де Хеа заяви, че
Коментари Харесай

Давид Де Хеа: Обичам факта, че съм роден в Мадрид, но в крайна смета това е само един град

Вратарят на Манчестър Юнайтед - Давид Де Хеа съобщи, че не се вижда да играе за различен клуб, с изключение на за " алените дяволи ". 31-годишният пазач приказва

" Обичам обстоятелството, че съм роден в Мадрид, само че в последна смета това е единствено един град. Сега се усещам все едно съм от Манчестър, като всеки различен, който е от Манчестър. Домът ти е там, където си добре пристигнал и обичан. Тук съм от доста години.

Очевидно всичко може да се случи в живота, само че почтено казано, не се виждам надалеч от Манчестър Юнайтед. Разбира се, за мача с Атлетико се връщам вкъщи, в клуба, който ми даде опцията да бъда това, което съм през днешния ден. Но това е просто още един мач. Всеки желае да играе добре. Целта ни е да спечелим.

Желая на Алтетико всичко най-хубаво, само че не знам дали фактът, че ще играем с тях, е добра или неприятна прокоба. Всички отиват там, с цел да завоюват. Особено аз ", сподели Де Хеа пред формалния уебсайт на УЕФА преди дуела от 1/8-финалната фаза на Шампионска лига против Атлетико Мадрид.

Срещата е на следващия ден от 22:00 часа на стадион " Уанда Метрополитано ".
 Манчестър Юнайтед към този момент договаря с Маурисио Почетино
Манчестър Юнайтед към този момент договаря с Маурисио Почетино

Ралф Рангник няма да продължи да води " алените дявили "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР