Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид Де Хеа ще получи предложение

...
Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид Де Хеа ще получи предложение
Коментари Харесай

Ман Юнайтед предлага нов договор на възродения Де Хеа

Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид Де Хеа ще получи предложение за нов контракт единствено шест месеца, откакто се твърдеше, че кариерата му в клуба е завършила. 31-годишният Де Хеа е една от дребното ярки светлина в тежкия сезон на Юнайтед и завоюва премията за Играч на месеца във Висшата лига през януари.

Сега клубът възнамерява да задейства 12-месечна алтернатива за удължаването на контракта на испанския вратар до юни 2024 година, с което печели време за договарянето на нови условия. Шефовете на „ Олд Трафорд “ също осъзнават, че би трябвало да нарушат общоприетата си политика да оферират на играчите по-краткосрочни покупко-продажби с по-ниски заплати, когато навършат 30 години.

Това значи, че Де Хеа към момента може да чака да вземе нещо покрай сегашните си 375,000 паунда на седмица и да има сигурността на по-дългосрочен контракт, твърди „ Sun “.

Това обаче единствено демонстрира забележителния напредък в представянето на Де Хеа, откакто в края на предишния сезон той изглеждаше, че е изгубил борбата за №1 в клуба от Дийн Хендерсън. През лятото испанецът даже редуцира почивката си и се върна към тренировките по-рано.

Това обаче се изплати, защото той стартира във всеки мач във Висшата лига, човек, непосредствен до Юнайтед споделя пред „ Sun “ следното:

„ Давид беше решен да покаже на всички, че към момента е №1, и да потвърди, че има бъдеще тук. Последният му контракт лиши близо 18 месеца на преговори- Клубът е решен този път да подреди нещата бързо. Те имат вяра, че той е най-хубавият в света и не виждат причина да не може да продължи с това си показване още години “.

Man Utd to offer David de Gea new deal after Spaniard's stunning return to form
— Sun Sport (@SunSport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР