Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид Де Хеа призна, че няма

...
Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид Де Хеа призна, че няма
Коментари Харесай

Давид Де Хеа: Някой ни е сложил проклятие

Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид Де Хеа призна, че няма разумно пояснение за слабите резултати на отбора през този сезон.

" Мисля, че някой ни е поставил проклинание или нещо такова. Истината е, че не знам какво става, в действителност не знам. Хората непрекъснато ме питат и със съотборниците си приказваме за това, само че просто споделяме: " не знаем какво се случва ". Трябваше да се борим за повече титли и за по-големи трофеи, само че просто не знам за какво този тим не действа.

Не знам дали това, че повеждам по спасявания в шампионата, е нещо хубаво. Противниците основават много положения против нас. Но аз по тази причина съм тук - да се пробвам да възпрепятствам головете и да оказвам помощ на отбора по всевъзможен метод, като през тази година нещата ми се получават добре в тази тенденция.
 По стъпките на татко си: Синът на Роналдо подписа с Манчестър Юнайтед
По стъпките на татко си: Синът на Роналдо подписа с Манчестър Юнайтед

Кристиано-младши публично подписа контракт с " алените дяволи "

Достатъчно е да видиш, че Кристиано Роналдо минава през вратата, с цел да имаш предпочитание да покажеш, че си на неговото равнище. Той работи толкоз интензивно и е доста придирчив към себе си.

Мисля, че е малко по-спокоен, в сравнение с преди, само че си остава машина. Ралф Рангник желае от нас да бъдем интензивни, да пресираме и да нападаме. Знаем, че би трябвало да пазиме по-добре, и се опитваме да го вършим, само че това е мъчно за нас ", съобщи Де Хеа в изявление за " Ел Паис ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР