Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид де Хеа посочи Жозе Моуриньо

...
Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид де Хеа посочи Жозе Моуриньо
Коментари Харесай

Жозе е вдъхновението на Де Хеа

Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид де Хеа уточни Жозе Моуриньо като свое ентусиазъм за впечатляващата му форма. Испанският пазач дефинира актуалният сезон като най-хубавият, откогато е състезател на "червените дяволи ".

Буфон не включи Де Хеа в шестицата си за най-хубави вратари в света сега

"Чувствам се добре, в добра физическа и психическа форма през целия сезон. Надявам се в тези последни няколко срещи, които остават до края на сезона, да продължа да подкрепям тази форма. Също по този начин се надявам да се показва добре и на Световното, което ще бъде от изключителна значимост за националния отбор на Испания ", разяснява Де Хеа.

В Англия: Реал шокира Юнайтед с предложение

"Имаме отличен управител. Той е доста умел, спечелил е всичко, което може да се завоюва. Това, в което е най-хубав е, че съумява да възпита у нас своя шампионски нрав. В края на краищата обаче всичко зависи от нас - играчите на терена. Ние би трябвало да вършим спасяванията, да сътворяваме ситуациите и да означаваме голове. Така че ние, като група би трябвало да реализираме това равнище на поредност и качество през целия сезон ", добави той.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР