Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид де Хеа не е попаднал

...
Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид де Хеа не е попаднал
Коментари Харесай

Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид де Хеа не е сред избраниците на Луис Енрике за Мондиала в Катар

Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид де Хеа не е попаднал в разширения лист с играчи на селекционера Луис Енрике за Мондиала в Катар, оповестяват медиите в Испания.

Всички треньори би трябвало да изпратят на ФИФА лист с 55 имена, които след това ще бъдат редуцирани до 26, а финалните сформира ще бъдат оповестени на 11-ти ноември.

Макар и разширеният състав да не е оповестен публично, се твърди, че Де Хеа не е в него, макар че Енрике е селектирал петима вратари. Към момента номер 1 под рамката на вратата за испанците е стражът на Атлетик (Билбао) Унай Симон, а негови запаси са Давид Рая и Роберт Санчес. Вратарят на Челси Кепа Арисабалага, който неотдавна си върна титулярното място на " Стамфорд Бридж ", също няма да лети за Катар.

Каталунското издание " Спорт " оповестява, че изненадващо Жерард Пике е част от разширения състав на Испания. Това е изненадващо по две аргументи - Пике се отхвърли от присъединяване в националния тим след Мондиал 2018, а също така се намира в доста слаба форма и е финален избор за центъра на отбраната в Барселона.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР