Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид Де Хеа има готовност да

...
Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид Де Хеа има готовност да
Коментари Харесай

The Sun: Де Хеа е готов да подпише нов дългосрочен контракт с Юнайтед


Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид Де Хеа има подготвеност да продължи договора си и да стане вторият най-високоплатен състезател в историята на клуба, оповестява The Sun.

В последните сезони на Острова непрекъснато се приказва за трансфер на Де Хеа в Реал, а през 2015 година той в действителност бе покрай прекосяване в "кралския клуб", което се провали в последните минути. Този сезон спекулации за бъдещето на Де Хеа още веднъж не липсваха, само че в клуба към този момент са уверени, че 27-годишният вратар към този момент е отхвърлил всички подозрения и е подготвен да подписа петгодишен контракт преди началото на Мондиала в Русия. Източник на The Sun посочи, че договарянията ще започват още този месец, а финансовите параметри към този момент се знаят - заплатата на Де Хеа ще бъде увеличена на 350 000 паунда седмично и той ще заработва по-малко само от Алексис Санчес.

"Клубът желае да осъществя нова договорка. Този въпрос безусловно би трябвало да бъде организиран и те желаят това да се случи преди Световното състезание. Желаят да покажат на света, че Давид няма да върви никъде", заяви източникът. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР