Вратарят на Манчестър Юнайтед - Давид Де Хеа, е на

...
Вратарят на Манчестър Юнайтед - Давид Де Хеа, е на
Коментари Харесай

Де Хеа остава в Ман Юнайтед, но с двойно по-ниска заплата

Вратарят на Манчестър Юнайтед - Давид Де Хеа, е на път да остане на „ Олд Трафорд “ ще би трябвало да одобри съвсем двойно понижение на заплатата, твърди The Mirror. Изданието оповестява, че испанският пазач е получил предложение за нов едногодишен контракт, съгласно който ще получава по 200 хиляди паунда на седмица, като за съпоставяне той взима по 375 хиляди паунда.

32-годишният Де Хеа играе за „ алените дяволи “ от 2011-а година, когато беше притеглен от Атлетико Мадрид. Настоящият му договор изтича в края на този месец и на този стадий няма изясненост дали ще бъде възобновен.

Бъдещето на испанския пазач зависи и от това дали Манчестър Юнайтед ще успее да закупи Андре Онана от Интер. 20-кратните първенци на Англия се считат за любимец за подписа на камерунеца, който желае да напусне „ нерадзурите “. Ман Юнайтед  към този момент е отправил съответна оферта на стойност 50 милиона евро и избрани бонуси.

За привличането на Онана упорства персонално мениджърът Ерик загар Хаг, който го познава чудесно от взаимната им работа в Аякс. Преговорите сред двата клуба напредват, а самият вратар е подготвен да продължи кариерата си на „ Олд Трафорд “.

EXCLUSIVE: David de Gea gets Man Utd contract boost as funds see Erik ten Hag make sudden U-turn |
— Mirror Football (@MirrorFootball)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР