Вратарят на Манчестър Юнайтед Андре Онана призна, че е основен

...
Вратарят на Манчестър Юнайтед Андре Онана призна, че е основен
Коментари Харесай

Онана: Заради мен не победихме, разочаровах отбора

Вратарят на Манчестър Юнайтед Андре Онана призна, че е главен провинен за провалянето на неговия тим от Байерн Мюнхен в Шампионската лига.

Германският отбор вкара два гола за четири минути през първото полувреме на " Алианц Арена ", с цел да стигне до победа с 4:3 в първия мач от група А.

Грешка на камерунския национал разреши да домакините да открият резултата, когато той не съумя да улови топлата след удар на крилото Лерой Сане, тя се изплъзна от ръцете му и влезе в мрежата.

" Трудно е да загубиш по този метод, тъй като първоначално започнахме доста добре. След моята неточност загубихме надзор над играта ", сподели Онана пред TNT Sports.

" Ситуацията е сложна и изключително за мен, тъй като аз съм този, който разочарова всички в тима. Но отборът беше доста добър, просто поради мен не завоюваха този мач. Сега би трябвало да продължим напред. Това е животът на вратаря и в случай че не спечелихме през днешния ден, това е поради мен ", добави той.

" Трябва да си взема поука от това и да бъда мощен. Не е елементарно, само че съм доста благополучен за завръщането на тима в шампионата. Борихме се до края, само че би трябвало да призная, че поради мен не успяхме да спечелим. Имам доста да потвърждавам, тъй като, почтено казано, началото в Манчестър не е толкоз положително, колкото желая. Днес беше един от най-лошите ми мачове и е мъчно, тъй като имаме огромни упоритости, доста огромен клуб сме и желаеме да спечелим всичко ", съобщи Онана.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР