Вратарят на Манчестър Юнайтед Андре Онана призна, че е основен

...
Вратарят на Манчестър Юнайтед Андре Онана призна, че е основен
Коментари Харесай

Онана се разкайва: Манчестър Юнайтед не спечели заради мен, имам много да доказвам

Вратарят на Манчестър Юнайтед Андре Онана призна, че е главен провинен за провалянето на неговия тим от Байерн Мюнхен в Шампионската лига.

Германският отбор вкара два гола за четири минути през първото полувреме на " Алианц Арена ", с цел да стигне до победа с 4:3 в първия мач от група А.
 Байерн (Мюнхен) - Манчестър Юнайтед 4:3 в дуел от Шампионската лига
Байерн (Мюнхен) не даде късмет на Манчестър Юнайтед в спиращ дъха конфликт

Баварците безмилостни против " алените дяволи "

Грешка на камерунския национал разреши да домакините да открият резултата, когато той не съумя да улови топлата след удар на крилото Лерой Сане, тя се изплъзна от ръцете му и влезе в мрежата.

" Трудно е да загубиш по този метод, тъй като първоначално започнахме доста добре. След моята неточност загубихме надзор над играта ", сподели Онана пред TNT Sports.

" Ситуацията е сложна и изключително за мен, тъй като аз съм този, който разочарова всички в тима. Но отборът беше доста добър, просто поради мен не завоюваха този мач. Сега би трябвало да продължим напред. Това е животът на вратаря и в случай че не спечелихме през днешния ден, това е поради мен ", добави той.

" Трябва да си взема поука от това и да бъда мощен. Не е елементарно, само че съм доста благополучен за завръщането на тима в шампионата. Борихме се до края, само че би трябвало да призная, че поради мен не успяхме да спечелим.

Имам доста да потвърждавам, тъй като, почтено казано, началото в Манчестър не е толкоз положително, колкото желая. Днес беше един от най-лошите ми мачове и е мъчно, тъй като имаме огромни упоритости, доста огромен клуб сме и желаеме да спечелим всичко ", съобщи Онана.

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг сподели, че Онана, който мина на " Олд Трафорд " от Интер през юли, е имал душeвността да се възвърне.

" Във футбола като цяло постоянно ще има неточности и това е една от тях. Няма смисъл да е вършим по-голяма, в сравнение с е. Той ще се възвърне, тъй като е доста значим състезател за нас ", съобщи наставникът.

" Байерн справедливо завоюва. Всяка победа в Шампионската лига е значима. Всяка победа против Манчестър Юнайтед е значима. Нямахме ритъма, който искахме ", добави Тен Хаг.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР