Вратарят на Лудогорец и националния ни отбор Владислав Стоянов сподели

...
Вратарят на Лудогорец и националния ни отбор Владислав Стоянов сподели
Коментари Харесай

Владо Стоянов: Можеше да ми отрежат крака, минах през 5 операции

 Лудогорец с нулев принос за националния тим
Вратарят на Лудогорец и националния ни тим Владислав Стоянов показа пред " Диема Спорт ", че смята да постави завършек на кошмара си след няколко интервенции на коляното и да се завърне в игра до края на месеца. Стражът към този момент тренира наедно с останалите си съотборници.

" Минах много тежък интервал, с много интервенции. Вече всичко е наред, да чукна на дърво. Специално за тази травма минах през пет интервенции. Иначе общо са 11 интервенциите в цялата ми кариера. Не се усещах обезпокоен при травмата. Веднага на терена разбрах какво е станало. Не бях сюрпризиран или шокиран.

Впоследствие затрудненията, които станаха, това беше огромният проблем. Ако я нямаше тази зараза, към този момент щях да съм не запомнил, че съм опериран. Всичко обаче към този момент е зад тила ми. Инфекцията я получих в Букурещ, само че действително би могло да стане на всички места. Последвалото лекуване обаче беше погрешно, нещата излязоха отвън надзор и се стигна до тези тежки затруднения.

Най-тежкият миг беше първата интервенция. Можеше да ми отрежат крайници. При първите кръвни проучвания не излизаше каква е бактерията. Чакахме една седмица, а бактериите се оказаха четири. Трябваше да се знаят с акуратност, с цел да се направи вярно лекуване. За огромна наслада имаше резултати, незабавно се смениха антибиотиците и третирахме вярно казуса. Така успяхме да убием инфекцията.

В тези 5 дни какво прави човек? Нищо, лежиш в стаята и чакаш да излезеш. Гледал съм " Д-р Хаус " и да, приличаше малко. Д-р Кугат е доста прочут, споделяше с доста сови сътрудници и се оказа, че никой не е имал различен подобен случай. Най-вероятно инфекцията се е получила от синтетичните телчета, които се поставят вътре в крайници. Най-вероятно е било от тях.

Изобщо не съм си и помислял, че съм завършил с футбола. Казах на жена си: " Спокойно, аз ще се оправя ". Нито за миг не съм мислил, че няма да играя. На доктора споделих: " Прави каквото правиш, измисли способ, направи го най-здраво, аз при всички положения ще играя ". Сега всички са доста щастливи. Този способ докторът може и да го патентова, тъй като мислеха решенията в придвижване.

Крайният резултат е… напряко неосъществим. Докторът към момента не има вяра. Пращам му клипове, които демонстрира на сътрудници по време на семинари. Искам още един път да благодаря на цялото управление на Лудогорец. За миг не са ме оставили на произвола на ориста. Мога да кажа, че клубове, които в България считаме за супер професионални или европейски, британски клубове загърбват футболистите си. Всичко, от което съм имал потребност, незабавно се е уреждало ", сподели Стоянов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР