Вратарят на Локомотив София - Александър Любенов, даде интервю за

...
Вратарят на Локомотив София - Александър Любенов, даде интервю за
Коментари Харесай

Александър Любенов: Неприятно ми е, че не мога да помогна на отбора

Вратарят на Локомотив София - Александър Любенов, даде изявление за Дарик радио в което приказва за ежката травма, която получи при провалянето с 0:6 в Разград от Лудогорец при конфликт с Квадво Дуа.

Той приказва за неприятната обстановка, като съобщи, че няма действителни мемоари от нея. Любенов разяснява и идното домакинство в столичното дерби с ЦСКА в събота, 30 март, от 19:00ч. на стадиона в " Надежда ".
 Дончич няма да пипа Локото
Дончич няма да пипа Локото

Специалистът ще заложи на позната скица

" Чувствам се добре, възобновяване върви по проект, започнаха да спадат отоци, лицето ми да наподобява на човешко лице. Утре (б.р. - 29 март) съм на обзор в " Пирогов " да кажат по какъв начин върви възобновяване, дали зараства скулата, дали всичко е наред и към този момент ще мислим малко по малко по кое време ще възобновя тренировки.

Не мога да кажа нищо, до момента в който не мине прегледът на следващия ден, само че сигурно ще е след мача с Черно море ", стартира Любенов.

" Задължително ще упражнявам и ще играя с маска първоначално. Все още не мога да кажа дали има нерешителност, мисля, че ще я превъзмогна, не съм страхлив. Не е изключено да има нерешителност ", продължи вратарят на Локомотив София.

" Нищо не помня от обстановката, след това си обновявам леко от видеото по какъв начин съм се качил на кушетката към незабавното, действителни мемоари нямам. Моите съотборници бяха уплашени, започнаха да се държат за главите, избягаха от мен, единствено един-двама пристигнаха при мен, травматично е за тях. Стефан Ламбезе е доста смислено момче, поздравих го и му благодарих ", продължи той.

" Останах с физиотерапевта за един ден в Разград, съгласувах прибирането си с неврохирург. Искам да благодаря на болница " Свети Иван Рилски " в Разград за положителното отношение, за бързата реакция, бях обгрижван с всичко най-хубаво ", показа Любенов.

" Вече като премислям нещата, съм извадил шанс, че стана на терена в Разград, тъй като Лудогорец има доста добър лекарски щаб, лекар Великов към този момент беше при мен още преди да е получил зелена светлина от съдията, извадил ми е езика, с две думи ми се погрижи за мен, благодаря ми ", сподели още стражът на столичните " железничари ".

" Далеч съм от мисълта, че Квадво Дуа го е направил преднамерено, писа ми на идващия ден момчето ", разкри Александър Любенов.

" В много деликатна обстановка сме, слаби резултати, неприятно ми е, че не мога да оказа помощ на тима и да съм здрав. На първо четене ще виждам да се възстановя изцяло, тъй като това е удар в главата и не е за подценяване. Доколкото до тима, ще съм до тях на стадиона, вървя всеки ден на тренировки, ще бъда с тях за поддръжка и се надявам да създадем нещо позитивно против ЦСКА ", добави той.

" Извиних се на Жарко Истатков, че го сложих в такава обстановка, само че това е футболът, той би трябвало да е подготвен, млад е, само че това е плюс за него, тъй като такива шансове не се отдават постоянно, от този мач може единствено да се потвърди. Тези мачове са най-сладки за вратарите, няма какво да се губи в тях ", сподели Любенов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР