Вратарят на Локомотив (Пловдив) Мартин Луков даде обширно интервю за

...
Вратарят на Локомотив (Пловдив) Мартин Луков даде обширно интервю за
Коментари Харесай

Луков: Липсват ни 15 милиона, за да сме близо до нивото на Лудогорец

Вратарят на Локомотив (Пловдив) Мартин Луков даде обстойно изявление за " Канал 3 ".
 Наградиха Мартин Луков и Бруно Акрапович @@@
" Много сме щастливи всички. Работим старателно и подвигаме непрекъснато летвата. Надяваме се да покажем едно доста положително показване в Европейските шампионати и да се класираме още веднъж добре в шампионата ", стартира Луков.

" За наслада, всички към този момент са добре. Всички резултати от проучванията в тима към този момент са негативни. Всички се усещат добре и никой не е имал проблеми. Имаше единствено няколко индивида, които са го изкарали по-тежко. Добре, че мина и се надявам да не се повтори. Ще бъде мъчно, тестват ни през три дни. Шок не е имало. Нямаме избор. Важното е да нямаш признаци и да го прекараш по-лесно. В целия свят върлува тази болест и е невероятно да се избегне ".

" Бруно Акрапович е страховит експерт и изисква доста от нас. Доста време сме с него. Свикнахме с неговите условия и сега сме доста сплотени. Той държи доста на дисциплината. Не ни дава да се отпускаме и може би за това имахме такива резултати. Колективът е единствено негово дело. Той сортира характерите, които ща са част от тима. Треньорът не гледа единствено футболистите какво могат на терена, за него е значимо и отношението. При нас липсват интриги, не се разделяме на българи и чужденци. Всичко сред нас е наред. Най-основното е колективът и дисциплината.
 Наградиха Мартин Луков и Бруно Акрапович @@@
За новия сезон би трябвало да се подготвим добре физически, да се пазим от травми, а за резултатите ще забележим след това. За да сме покрай равнището на Лудогорец, както сподели Крушарски ни липсват едни 15 милиона. Нашите заплати не са огромни. Почти всички взимаме едно и също. Всички знаем заплатите в Лудогорец какви са. Те могат да си разрешат футболисти за 2-3 милиона. При нас разчитаме основно на свободни прехвърляния и е мъчно да се намерят качествени състезатели, само че се веселя, че го правят”, добави още той Луков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР